Standardmeny 2017

SILDEBORD
4 sortar sild, rugbrød, løk, rømme og smør

REKEBORD
Skalreker (500 gr) servert med fersk loff, smør, majones og sitron.

ORIENTALSK GRYTE
Servert med ris, heimelaga focaccia og smør.

LUNSJTALLERKEN
Pilla reker og krepsehalar med asparges, røykelaks med eggerøre, nygrilla svinekam, frisk pastasalat, smørstekte småpoteter, smør, dressing og brød.

BIFF STROGANOFF
Servert med ris, salat og dressing, smør og brød

SPEKEMAT
Fenalår og eggerøre, spekeskinke, sognemorr, tomatsalat, potetsalat, smør og brød.

HAVETS BORD
Skalreker m/majones og sitron, røykelaks, eggerøre, krabbeskjel, ferske blåskjel, salat og dressing, brød og smør.

KOLDTBORD M/VARMRETT
Reker naturell, røykelaks m/eggerøre og asparges, dampa laksefilet, roastbiff med løk, smørstekte småpoteter, marinert kyllingbryst, frisk pastasalat, dressing, remulade, majones, smør, brød.
Varmrett: Grilla svinekam

SEKSRETTERS TAPAS (min. 10 pers)
Heimelaga kjøtbollar med salsa, dadlar surra i bacon, persille og kvitløksmarinert fiskespyd, kokkens marinerte kylling, kveitelefser med røykelaks og snøfrisk, saltbaka amandinepoteter, aioli, oliven og focacciabrød.

8 RETTERS TAPAS (min. 10 pers)
Heimelaga kjøtbollar med salsa, dadlar surra i bacon, persille og kvitløksmarinert fiskespyd, chili- og kvitløksmarinert scampi, kokkens marinerte kylling, tortillalefser med røykelaks og snøfrisk, frisk pastasalat med bacon, saltbaka amandinepoteter, aioli, oliven og focacciabrød.

ASS. BAGUETTER (20cm)
FRUKTFAT